Regulamentul campaniei promotionale Lego STAR WARS

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

“  Lego STAR WARS”

Campania promotionala pentru clientii companiei S.C. BULROM  S.R.L

Perioada campaniei: 20  octombrie – 14 noiembrie  2017

Art. 1. Organizatorul campaniei

Art.1.1. Campania “  Lego STAR WARS”este organizată de  BULROM SRL, cu sediul în Craiova, str. Voinicului,  nr.4, jud. Dolj, înregistrată în Registrul Comerţului sub nr. J16/1801/2006, CIF 19069630, atribut fiscal RO, capital social 50.000,00 lei.

 Art.1.2. Decizia de derulare a campaniei promoţionale conform regulilor din prezentul regulament este finală si obligatorie pentru participanţi. Regulamentul oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din Romania.

Art.1.3. Organizatorul işi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu înainte de a anunţa publicul despre aceste modificări.

Art. 2. Denumire. Durata. Locul desfăşurării.

Art.2.1. Campania promoţională poartă denumirea “  Lego STAR WARS”

Art.2.2. Campania promoţională se desfăşoară în perioada   20 octombrie – 14 noiembrie 2017, în magazinele Hippoland si in magazinul online hippolandromania.ro

Art.2.3. Ultima zi de participare la această campanie este   14 noiembrie 2017, orele corespunzatoare sfarsitului de program pentru fiecare magazin in parte, cu exceptia situatiei in care campania va fi prelungita.

Art. 3. Produse participante la campanie

Art.3.1. Obiectul campaniei îl reprezintă toate produsele  din gama Lego STAR WARS,   promovate in magazinele Hippoland si pe magazinul online hippolandromania.ro,  in limita stocului disponibil.

Art.3.2 Campania nu se cumuleaza cu nicio alta.

Art.3.3  Daca un   produs  sau mai multe produse, dintr-o comanda on-line de doua sau mai multe produse,  au stocul epuizat,  in cazul în care comanda nu poate fi finalizata  pentru două sau mai multe produse  și nu sunt indeplinite condițiile ofertei, pentru o reducere de 50% se va proceda la înlocuirea acestor produse cu  alte produse din gama LEGO STAR WARS respectand astfel conditia acordarii ofertei de    -50% . În cazul în care clientul nu doreste inlocuirea produselor cu un alte produse   și astfel  nu mai  sunt intrunite conditiile promotiei de  50%, se va aplica o  reducere de       -25% pentru un singur produs din gama LEGO STAR WARS.

 

 

Art.4. Dreptul şi condiţiile de participare

Art.4.1. Aceasta campanie se aplică numai persoanelor fizice, școlilor, grădinițelor, instituțiilor de stat și municipale. Oferta nu se aplică comercianților – persoane  juridice.

 Art.5. Modul de desfăşurare a campaniei promoţionale

Art.5.1. Campania cu denumirea  “  Lego STAR WARS”se va desfasura in magazinul Hippoland din Centrul Comercial Auchan Dr. Taberei si in magazinul online hippolandromania.ro

Art.5.2. La achizitionarea unui singur produs Lego Star Wars cumparatorul va beneficia de o reducere de 25% fata de pretul initial de vanzare , la achizitionarea a cel putin 2  produse din gama Lego STAR WARS  pe acelasi bon,  cumparatorul va beneficia de  o reducere de 50% din valoarea initiala de vanzare a acestora.

Art.6. Modalitate identificare si cumparare

Art.6.1. O persoana poate achizitiona mai multe produse ce fac obiectul acestei promotii daca produsele indeplinesc conditiile prevazute de prezentul regulament.

Art.7. Semnalizare campanie

Campania va fi semnalizata  astfel: – se va folosi  afis prezentare promotie , Regulament campanie.

Art. 8 Returul

Returnarea produselor care au beneficiat de reducere conform prezentei campanii promotionale se va efectua astfel:

  • In cazul produselor care au fost achizitionate in cadru ofertei de  – 25%, contravaloarea returului va fi egala cu contravaloarea incasata pe bonul  fiscal de la client.
  • In cazul produselor care au fost achizitionate in cadru ofertei de  – 50%, si dupa returnare inca sunt indeplinite conditiile ofertei de -50%, contravaloarea returului va fi egala cu contravaloarea platita de client  dupa  aplicarea ofertei. In cazul in care dupa returnare nu mai sunt indeplinite conditiille ofertei de -50%, valoarea achizitiei va fi recalculata  la nivelul ofertei de -25%.

Pentru efectuarea returului clientul se va prezenta cu bonul fiscal in original.

Conditiile de returnare a produselor sunt valabile atat in magazinul fizic cat si in magazinul online.

Exemplu retur:

  • Dacă ați achiziționat un produs LEGO STAR WARS la un preț de 21.98 lei. și unul în valoare de 64,98lei., valoarea totală este 86,96lei, iar suma pe care o veti plăti este 43,48lei. (86.96 LEI cu 50% reducere). Dacă decideți mai târziu sa returnati produsul in valoare de  21.98lei., Valoarea comenzii va fi recalculata, deoarece nu au fost intrunite condițiile ofertei. Comanda dvs. va fi acum pentru un  un singur set în valoare de 48.74lei. (cu o reducere de 25%). Suma pe care trebuie să o plătiți este de 5,26 lei. (Diferența dintre suma inițială plătită de 43,48lei și valoarea celuilalt produs achiziționat la o reducere de 25% – 48,74lei).

Art.9. Taxe si impozite

Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.

Art.10 Litigii

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Art.11 Intreruperea campaniei promotionale

Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazine, etc.).

Art.12 Regulamentul campaniei promotionale

Regulamentul campaniei promotionale este afisat si disponibil gratuit in magazinele participante pe toata perioada de desfasurare a promotiei. Orice contestare având ca obiect campania promoţionala “  Lego STAR WARS”poate fi  trimisa la adresa: SC BULROM SRL, str. Voinicului, nr. 4, jud. Dolj,  sau trimisa pe mail la office@hippolandromania.ro

 

 

S.C. BULROM S.R.L