Regulamentul Campaniei Promotionale LEGO NINJAGO

  • Oferta este valabilă la achizitionarea a doua sau mai multe seturi de construit LEGO NINJAGO/NINJAGO MOVIE din magazinul on-line si din magazinele fizice Hippoland in perioada 23.10-12.11.2017, in limita stocului disponibil.
  • Oferta nu este valabilă pentru seturile LEGO Ninjago MOVIE Spindzhitsu 70606 și LEGO Ninjago Samurai VXL 70625
  • reducerea de – 30% este valabila la achiziționarea simultană a două sau mai multe seturi de construit LEGO Ninjago și / sau LEGO NINJAGO MOVIE pe un singur bon fiscal.
  • Daca produsul dorit dintr-o comanda on-line de doua sau mai multe seturi are stocul epuizat astfel incat comanda nu poate fi completata pentru două sau mai multe seturi și nu sunt indeplinite condițiile ofertei, se va proceda la înlocuirea acestuia cu un alt produs din gama LEGO NINJAGO/NINJAGO MOVIE .
  • Dacă se doreste returnarea produsului/produselor din gama LEGO NINJAGO/NINJAGO MOVIE in stare buna,care a fost achizitionat in cadrul ofertei de -30%, si nu au fost intrunite conditiile pentru obtinerea reducerii ,suma finală care va fi returnata catre Dvs. va fi recalculata după cum urmează in exemplul urmator:
  • Exemplu: Ați achiziționat un produs LEGO NINJAGO/NINJAGO MOVIE in valoare de 87.98 lei si unul in valoare de 45.98 lei,in valoare totala de 133.96 lei si ati platit cu reducere de 30% suma de 93.77 lei.Daca apoi decideti sa returnati produsul in valoare de 87.98 lei,calculul valorii comenzii se va modifica,deoarece se schimba termenii ofertei.Comanda Dvs. va avea acum doar 1 produs, la pretul obisnuit de 45.98 lei(fara reducerea de 30%).Asfel ca suma pe care o veti plati pentru produsul returnat este de 5.79 lei(. (Diferența dintre prețul initial platit 93,77 lei și valoarea produsului returnat 87.98 lei pret-obisnuit).
  • Când returnați un produs achiziționat din magazinul online în condițiile acestei oferte, trebuie să trimiteți bonul fiscal pentru întreaga achiziție. După recalculare, veți primi un nou bon fiscal pentru toata comanda.

Oferta se aplică numai persoanelor fizice, școlilor, grădinițelor, instituțiilor de stat și municipale. Oferta nu se aplică comercianților – persoanelor juridice.