Campanie Black Friday 25, 26 si 27 Noiembrie 2016

banner-website

Pentru a respecta ordinea sosirii comenzilor, in data de 25, 26 si 27 noiembrie nu vom prelua comenzi telefonic. Va rugam sa plasati comenzile doar pe site.
Pentru aceasta perioada nu se accepta rezervari online.

 

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE “Black Friday ”

Campania promotionala pentru clientii companiei S.C. BULROM  S.R.L

Perioada campaniei: 25, 26 si 27 noiembrie 2016

Art. 1. Organizatorul campaniei

Art.1.1. Campania “  Black Friday”, este organizată de BULROM SRL, cu sediul în Craiova, str. Voinicului,  nr.4, jud. Dolj, înregistrată în Registrul Comerţului sub nr. J16/1801/2006, CIF 19069630, atribut fiscal RO, capital social 50.000,00 lei.

 Art.1.2. Decizia de derulare a campaniei promoţionale conform regulilor din prezentul regulament este finală si obligatorie pentru participanţi. Regulamentul oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din Romania.

Art.1.3. Organizatorul işi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu înainte de a anunţa publicul despre aceste modificări.

Art. 2. Denumire. Durata. Locul desfăşurării.

Art.2.1. Campania promoţională poartă denumirea “ Black Friday

Art.2.2. Campania promoţională se desfăşoară pe data de  25, 26 si 27 noiembrie 2016, în magazinul online www.hippolandromania.ro .

Art. 3. Produse participante la campanie. Modul de desfăşurare a campaniei promoţionale

Art.3.1. Campania “ Black Friday”   se va desfasura in magazinul online www.hippolandromania.ro. Obiectul campaniei îl reprezintă doar produsele  selectionate aflate in magazinul online www.hippolandromania.ro ,  cu exceptia celor care se afla deja intr-o alta campanie de reducere si anume: Lego Friends 28%, Lego Star Wars 28%, Scaunele Auto Bebino 26%, Betty Spaghetti 26%, seturile Clingabeez 35%, seturile Crazy Chic 28%, Laser Pegs 26%, tarcurile Lorelli si Bebino 28%, papusile Winx 35%, masinile cu telecomanda Rastar 26%

Art.3.2. Produsele din campania “ Black Friday” vor fi disponibile in magazinele participante in limita stocului existent in perioada campaniei, fara a fi posibila plasarea altor comenzi in afara stocului alocat Campaniei. In cazul in care se vor primi  mai multe comenzi pentru acelasi produs, acestea vor fi onorate in ordinea primirii comenzilor.

Art.3.3. Campania nu se cumuleaza cu nicio alta.

 

Art.4. Dreptul şi condiţiile de participare

Art.4.1. De această campanie beneficiază orice persoană fizică având domiciliul stabil în România, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza unul sau mai multe produse care fac obiectul acestei promotii in perioada mentionata.

Art.5. Modalitate identificare si cumparare

Art.5.1. O persoana poate achizitiona mai multe produse ce fac obiectul acestei promotii daca produsele indeplinesc conditiile prevazute de prezentul regulament.

Art. 5.2. Comenzile se primesc  doar prin intermediul site-ului, nu se primesc comenzi telefonice.

Art. 5.3. Pentru perioada 25, 26 si 27 noiembrie nu se accepta rezervari online.

Art.6. Semnalizare campanie

Campania va fi semnalizata  astfel : se vor folosi etichete promotionale cu procentul redus  si  pret vechi/ pret nou.

Art.7. Confirmarea si livrarea comenzii

Comenzile  primite in data de 25, 26 si 27 noiembrie cu ocazia campaniei „Black Friday” vor fi  confirmate doar pe e-mail, astfel va rugam sa va asigurati ca ati furnizat o adresa de e-mail corecta la care aveti acces in permanenta. Clientii vor fi contactati doar in cazul in care vor fi nelamuriri legate de modelul sau culoarea preferata.

Datorita numarului mare de comenzi  si a campaniilor „ Black Friday” desfasurate la nivel national in aceasta perioada si implicit a numarului mare de  solicitari primite de societatile  de curierat, nu toate comenzile vor pleca azi, 25 noiembrie, urmand ca o parte din comenzi sa plece luni 28 noiembrie sau marti 29 noiembrie.

Pretul de livrare prin curier este de 20 RON cu TVA inclus in localitatile din Romania, conform listei de aici:

vezi aici lista de localitati cu livrare directa curier

In aceste localitati, comenzile a caror valoare depaseste suma de 300 RON sunt livrate GRATUIT.

Pentru alte localitati oferim optiunile:

  1. la acelasi cost (20 de lei sau gratuit), se poate ridica coletul de la sediul curierului din orasul resedinta de judet
  2. se poate solicita livrare speciala cu plata costului de transport conform tarifelor curierului. Pretul va fi comunicat telefonic.

De asemenea se pot aplica taxe suplimentare la produsele agabaritice din categoria Patuturi copii. Pentru toate cazurile in care se va percepe taxa suplimentara de transport, veti fi contactat telefonic pentru confirmare sau gasirea unei solutii alternative (ridicare de la sediul curier).

In momentul expedierii  comenzii veti primi pe e-mail numarul de AWB al coletului dumneavoastra, va rugam ca pentru verificarea stadiului expeditiei  sa accesati site-ul curierului si sa introduceti numarul de awb primit pe e-mail.

Perioada de Black  Friday este o perioada aglomerata pentru toate firmele de curierat si pot aparea intarzieri in livrarea coletelor.

La preluarea coletului, este indicat sa se verifice daca coletul si continutul acestuia sunt intacte si nu sunt deteriorate din cauza transportului necorespunzator. Cumparatorul are dreptul sa refuze un colet deteriorat, cu conditia de a intocmi un proces verbal in acest sens, in prezenta agentului curier. In cazul in care cumparatorul a preluat un colet al carui continut a suferit deteriorari cauzate de transportul necorespunzator, nesesizand acest lucru si nerefuzand coletul, societatea noastra  nu va despagubi cumparatorul.

Plata se va face prin ramburs la momentul preluarii coletelor continand produsele comandate.

Art. 8. Returul

Potrivit articolului 9 alin. 1 din O.U.G. nr. 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. Aşadar, aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile, conform legislatiei in vigoare si conform „ Conditiilor si termenilor” prezentate pe site la rubrica „ RETUR”, exceptie fac produsele de igiena personala,  aceste produse  pot fi returnate doar daca sunt sigilate, in ambalajul original primit la livrare si daca nu au fost utilizate sau testate, deoarece fac parte din produsele care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii clientilor sau din motive de igiena, odata ce au fost desigilate.

Art.9. Taxe si impozite

Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.

Art.10. Litigii

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Art.11. Intreruperea campaniei promotionale

Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare.

Art.12. Regulamentul campaniei promotionale

Regulamentul campaniei promotionale este afisat si disponibil gratuit in magazinele participante pe toata perioada de desfasurare a promotiei. Orice contestare având ca obiect campania promoţională “ Black Friday ” poate fi depusă/ trimisa la adresa: SC BULROM SRL, str. Voinicului, nr. 4, jud. Dolj,  sau trimisa pe mail la office@hippolandromania.ro

 

S.C. BULROM S.R.L